Капитанът на българския национален отбор Димитър Бербатов отрече, че има проблеми между треньора му в Тотнъм Хуанде Рамос и агента Емил Данчев.

„Не мисля, че съществуват дрязги между тях. Когато има спекулации около даден футболист, е нормално треньорът да бъде изнервен. Особено, ако наставникът държи на дадения състезател и не иска да го изгуби. Тези неща са нормални”, коментира голямата звезда на България при пристигането си в София.

„Чакам с нетърпение мача в сряда. Въпреки че е приятелски, е добре да се видим с момчетата и приятелите. Всеки ден се чувам с Мартин и Стилиян, сега се видяхме, но не сме си казали нещо ново. Ще се виждаме в следващите три дни”, продължи капитанът на „трикольорите”.

Бербатов не бе много словоохотлив по темата „Милан” и евентуалния му бъдещ трансфер в по-голям клуб от Тотнъм.

„Спокойствието приключи и лятото пак ще е неспокойно. Това е нормално и няма как да бъде иначе. Честно казано не искам да е по друг начин, защото това показва, че си върша добре работата. Цел номер едно за мен е да показвам качествата си на терена. Като дойде лятото пак ще има много слухове. В крайна сметка ще се види какво точно се е получило”, отбеляза голмайсторът на „шпорите”. „Милан си е Милан. Едно е да играеш срещу тях, друго е да си от тях. Бъдещето ще покаже”, лаконичен бе Бербатов.

„Заслужавахме да продължим за Купата на УЕФА, но при дузпите е въпрос на късмет и повече опит. Това е минало, трябва да се поучим от грешките си и да тренираме дузпи”, допълни пред Гонг централният нападател на Тотнъм и България.

Благоевградчанинът призна, че той и Тотнъм на практика доиграват сезона в Англия. Самият Хуанде Рамос е заявил пред играчите, че нямат големи шансове да променят мястото си във временното класиране.

Димитър Бербатов не скри задоволството си, че печели за четвърти път приза „Футболист на годината” в България. Таранът заяви, че ще говори повече по темата утре, когато е и церемонията.

„Всеки си има мечти и аз не правя изключение. Мечтая и за някои други неща, освен „Футболист на годината” в България. Работя по въпроса”, каза асът на Тотнъм.