„Сигурно и аз няма да дойда, ако съм зрител. Времето е лошо, а мачът бе само за престиж. Надявам се хората да дойдат при важните мачове”, заяви капитанът на българския национален отбор Димитър Бербатов.

„Не бяхме на нужното ниво, всичко го видяха. Единственото положително бе резултатът и това, че някои момчета направиха дебют. Играта не беше както трябва, не бяха на обичайното ниво”, анализира асът на Тотнъм.

„Твърде лежерна бе обстановката. Важното е, че спечелихме и записахме нова победа в статистиката. Поуката към мача е да не подхождаме така към подобни мачове”.

Бербатов отговори и на критиките от страна на Пламен Марков, че някои от играчите на отбора не се раздават във всеки мач:

„Не мисля, че е така. Това бе приятелска среща, нека не вадим прибързани изводи. Когато дойдат квалификациите мисля, че не трябва да се разчита на двама, трима играча, затова сме 20”.

„Нека сме реалисти - някой път няма да играем добре, но ще побеждаваме. Като играем срещу отбори срещу Италия съм съгласен да не играем добре, но да спечелим с 1:0”, допълни суперзвездата на българския футбол.