Капитанът на българския национален отбор по футбол – Димитър Бербатов, заяви, че е изцяло съсредоточен върху предстоящите две евроквалификации. Нападателят не мисли за появилите се информации в английската преса за желанието на Манчестър Юнайтед да привлече българина в състава си.

„Не съм от вчера във футбола и тази шумотевица около моето бъдеще не може да ми повлияе по никакъв начин. Аз съм я изключил от съзнанието ми и не мисля за нея, тъй като агентът ми се занимава с това. Имам два изключително важни мача. Когато те минат, тогава ще мога да говоря и на други теми. За момента съм изцяло съсредоточен, тъй като влизаме в седмицата преди евроквалификациите. Концентрирал съм се върху това, как да спечелим тези две срещи. Ще направим всичко възможно да го направим”, заяви Бербатов по време на пресконференция.

Нападателят на Тотнъм е наясно с качествата на национала на Беларус Александър Хлеб. „Мисля, че всички го познават. Играл е в Германия, а в момента е в Англия. Той е опасен футболист, но е само част от отбор, в който има още 10 играчи. Станимир Стоилов ще направи всичко възможно, за да го опазим. Според целият им отбор е добър, а и при нас е така”, коментира Бербатов.