Собственикът на Левски Тодор Батков заяви за Гонг, че президентът на Българския Футболен Съюз Борислав Михайлов е поканил за национален селекционер настоящия треньор на "сините" Станимир Стоилов.

Феновете на отбора издигнаха плакат: „Станимир Стоилов – завинаги в Левски” по време на днешния мач за Купата, явно надушили, че има някаква възможност Стоилов да се върне отново начело на националния тим.

Батков заяви: „Стоилов е треньор на Левски. От него зависи дали ще приеме показната на Боби Михайлов да води и националния тим. Да съвместява двете функции. Има покана и решението ще го вземе той. Аз няма да се намесвам нито в едната, нито в другата посока. Моето лично мнение е, че той трудно ще ги съвместява. Само с Михайлов говорих по телефона, никой друг не е разговарял с мен. Категорично казвам, че не ми се е обаждала политическа фигура. Ние сме свободни хора, никой не би си позволил да говори с мен, още по-малко пък мога да натискам Стоилов. Факт е, че има идея Стоилов да е национален селекционер, но нито аз, нито той сме натискани.”