Бившият футболист на Левски Седрик Бардон коментира за предаването „Голлиния” класата на кипърския национален отбор. От една година халфът играе в Анортозис.

„Ако България играе на своето ниво, няма да имате проблеми. Определено по-силното звено на Кипър е нападението. Там блести Константину, а също и Окас, но той май има проблеми и няма да играе срещу вас. Пак ще кажа, че ако България си играе на нивото, ще спечели мача”, отбеляза един от класните чужденци играли в българския шампионат.

Седрик Бардон не смята да се връща в България, но следи изкъсо, какво се случва в Левски. „Разбрах, че Мъри Стоилов е станал национален треньор. В България следя само Левски. Чувам се със Сашо Касабов, който е пресаташето на Левски и той ми казва, как е отборът. Не ми е първа идея да се върна в Левски точно сега. Не знам дали ще остана в Анортозис. Когато свърши сезонът ще говорим. Движа нещата в България и Франция, за да запиша треньорска школа. Мисля, че поне още една година ще играя футбол. После ще видя, всичко зависи от физическото ми състояние и дали ще бъда мотивиран”, завърши за Гонг Седрик Бардон.