Три промени в състава си ще направи селекционерът на Армения Вардан Минасян за световната квалификация с България тази вечер. Мачът е от 21 часа на националния стадион „Васил Левски”.

Минасян ще заложи на по-дефанзивна тактика, пускайки двама опорни полузащитници и излизайки с един нападател срещу тима воден от Любослав Пенев. Така вместо натурализирания бразилски нападател Маркос Пицели, довечера на терена ще излезе Артур Едигарян. Промяна ще има и на вратарския пост - Роман Березовский ще застане под рамката вместо Кеворк Каспаров. Една от звездите на арменците - Кеворк Газарян, е възстановен след травма и ще започне като титуляр за сметка на Артак Йедигарян.

Останалите играчи ще бъдат същите като при победата на Армения над Малта като гост с 1:0 в предишния кръг на квалификациите. В центъра на защита ще си партнират Роберт Арзумарян и Левон Айрапетян, а като крайни бранители ще действат Саркис Овсепян отдясно и Грайр Мкоян отляво. Двойката опорни халфове на Армения ще бъде в състав Карлен Мкртчян и Артур Едгарян. Малко пред тях ще играе Хенрих Мхитарян. Отясно на халфовата линия ще действа Кеворк Газарян, а отляво Араз Йозбилиз. Сам напред за арменците ще действа Юра Мовсисян.