Футболистът на Енерги Котбус Станислав Ангелов заяви днес, че той и съотборниците му в националния тим няма от какво да се притесняват в предстоящите световни квалификации. Бившият защитник на Левски допълни, че вярва в доброто представяне на трикольорите.

„Не трябва да се притесняваме от противниците си в квалификациите на световното първенство. Смятам, че нашето ръководство е добре запознато с възможностите на тези отбори. Ще гледаме мачове, ще преценяваме и трябва да им се противопоставим и естествено да се стараем да ги побеждаваме. Н трябва да се плашим от имена или нещо подобно”, коментира Ангелов.

„Ние сме българи и трябва да си вярваме един на друг. Вярвам във възможностите на националния тим като ръководство и като отбор. Нека ни повярват и феновете. Играта е най-важна. Ако побеждаваме, ще върнем феновете”, продължи футболистът на Енерги.

Ангелов коментира и ситуацията с жалбата на Левски относно трансфера му в германския клуб.

Решението по жалбата на Левски срещу договора ми с Енерги (Котбус) трябва да излезе всеки момент, но от ръководството на тима ме увериха, че няма от какво да се притеснявам. Казаха ми, че всичко е наред, така че съм спокоен.Все пак може да има нещо за доуточняване между клубовете, но това не е моя работа”, завърши Ангелов.