Половинката на българския национал Валери Божинов, Алисия прогнозира в ефира на радио Сигнал, че „лъвовете” 100% ще победят Кипър.

„За щастие контузията му не е сериозна. Той изигра много силен мач със Съндърланд. Започнах да разбирам повече от футбол. Много съм щастлива, че той играе силно и се завърна в игра. Не успях да повярвам, че след мача отново е почувствал болки. Надявам се да играе срещу Кипър”, коментира фолкпевицата.

„Сигурна съм, че ако той вземе участие в мача ще се раздаде напълно. Аз лично му се възхищавам, че издържа и успя да се върна. Момчетата играха много добре след първия гол и можеха да победят, но нямаха късмет”, добави нежната половинка на Божинов.

„България 100% ще победи. Не смея да прогнозирам точен резултат. Феновете, ако напълнят стадион победата ще дойде още по-лесно, тъй като тяхната подкрепа е много важна. Силно се надявам той да играе срещу Кипър”, каза още фолкдивата.

„Ще присъствам на мача. Имам доста приятелки сред футболните съпруги. Аз честно да си призная, когато Валери не игра не ходя на мачове. Ако отидем двамата, да. Ходили сме много пъти на стадиона на Манчестър. Българите не може да направим тази атмосфера”, сподели певицата.

„Хората са много задружни. Първите пъти нищо не разбирах, но атмосферата е невероятна. Тук хората са много вулгарни. Много ми се иска феновете да бъдат по-задружни и да напълнят стадиона. Няма да издам неговите ритуали. Няма да бъдат положителни отзивите, ако направя песен за националния отбор. С малкия играем вкъщи футбол. Той е на година и половина, но може да си води топката. Не се знае с какво ще се занимава в бъдеще”, допълни Алисия