Звездата на Арсенал и беларуския национален отбор Александър Хлеб бе посрещнат от фенклуба на „артилеристите” в България. На възгласите на 11-те запалянковци на летище „София”, Хлеб отвърна:

- Много ми е приятно, че ме посрещат така. Знаех предварително, че в България има хора, които подкрепят Арсенал, и им благодаря за посрещането.

- Твоите очаквания за мача утре?

- Аз мисля, че както винаги, българите са фаворити. България е много силен и мобилен отбор. Тимът е много грамотен тактически. Разбира се, с такива нападатели като Бербатов, на нас ще ни бъде много тежко. Ще се постараем все пак да направим поне реми.

- Какво е отношението ти към написаното в румънската преса, че мачът преди няколко дни в Минск не е бил феър-плей и отборът на Беларус не е търсел победата?

- Не знам. Румънците постъпват, как да кажа, има такава дума, която се използва в случая, но не искам да ги нагрубявам. Не е красиво в крайна сметка. Българите ни победиха заслужено и за мен те са фаворити за класирането на европейското заедно с холандците.

- Какво е здравословното ти състояние?

- Разбира се, не съм напълно здрав. Чувствам се уморен. Играхме много слабо у дома и позволихме на българите да правят всичко каквото искат. Надявам се в София ще успеем да покажем нещо и по някакъв начин да се реабилитираме.