Пламен Марков проведе първа тренировка на националния отбор на комплекс "Царско Село" преди съботната световна квалификация между България и Италия.

В заниманието се включиха 11 футболисти, сред които звездата на Манчестър Юнайтед и капитан на представителния ни тим Димитър Бербатов. На терена на комплекса излязоха още вратарят Димитър Иванков, защитниците на Терек (Грозни) и Лестър Валентин Илиев и Александър Тунчев, бранителят на ЦСКА Иван Иванов, халфът на Астън Вила Стилиян Петров, полузащитникът на Хановер Чавдар Янков, както и Благой Георгиев, Станислав Манолев, Здравко Лазаров и Велизар Димитров.

Вальо Илиев и Александър Тунчев тренираха на облекчен режим, като напуснаха преждевременно тренировъчното игрище. Очаква се, след като минат преглед при доктора на тима, да се установи колко са сериозни техните контузии и дали ще могат да вземат участие в мача срещу Италия. Очаква се днес да се присъединят останалите повикани от Литекс и Левски, както и крилото на Манчестър Сити Мартин Петров, предаде БГНЕС.