Черно море и Хебър ще премерят сили в мач от 8-ия кръг на efbet Лига. Срещата във Варна стартира в 16:45 часа и ще бъде излъчена пряко по DIEMA SPORT, както и онлайн на PLAY DIEMA XTRA. В Gong.bg пък ще проследим всички по-интерсни моменти от двубоя минута по минута.


Черно море ще гони задължителни три точки срещу закъсалия тим на Хебър. На „Тича“ „моряците“ ще се опитат да влязат в топ 4 след загубата на градския съперник Спартак Варна от Берое с 0:3 под Аязмото. Вчера Илиан Илиев обяви групата на варненци, а от нея заради контузия отпадна Живко Атанасов, който получи травмата по време на мача на националния тим на България със Северна Ирландия. Добрата новина за наставника на Черно море пък е, че нападателят Уеслен Жуниор и защитникът Влатко Дробаров са напълно възстановени и готови за мача.

Хебър е на дъното с едва седем точки в актива. Любопитно е как ще се представи отборът на негостоприемния стадион в морската ни столица при дебюта на новия старши треньор Бруно Акрапович. Пред босненския специалист стои нелеката задача да запази статута на пазарджиклии и за следващия сезон в елита. Хебър ще отлепи от последната позиция при победа и ще прати на нея Ботев Враца.

подкрепя българския спорт