Нервите и напрежението, които витаят преди, по време, а и след дербито между Левски и ЦСКА винаги са налице. Е, в добавеното време на срещата халфът на „червените“ - Марселино Кареасо, едва не стори изключителна глупост.

Колумбийският футболист на ЦСКА беше видимо изнервен от развоя, а след 90-ата минута „червените“ вече търсеха изравнителен гол срещу Левски, след като Кристиан Макун поведе „сините“ напред в 86-ата.

100 снимки

Юноша на Левски, отговарящ за връщането на топката в игра, задържа повече от необходимото кълбото в себе си с цел да помогне на мъжкия отбор на „сините“, след което я подметна над главата на Кареасо. Това изнерви играчът на ЦСКА, който абсурдно реши да посегне на детето. Действията на юношата със сигурност не са феърплей спрямо двубоя, но тези пък на играча от ЦСКА категорично не прилягат в тази ситуация за професионален футболист.

В крайна сметка до удар не се стигна, след което Кареасо получи жълт картон от Драгомир Драганов за безумното си действие. Действие, което може да видите в прикаченото видео.

подкрепя българския спорт