ЦСКА приема Хебър в мач от 16-ия кръг на efbet Лига. Мачът на стадион "Българска армия" е от 18:00 ч. и ще бъде предаван пряко по DIEMA SPORT, а в Gong.bg ще проследим всичко най-интересно. Главен съдия на срещата е Иво Андреев.
 
Вчера "червените" бяха изместени от върха в класирането от Лудогорец, който спечели с 1:0 срещу Крумовград. Победа днес обаче ще върне ЦСКА на първото място, тъй като разликата между двата отбора е само една точка. Тимът на Нестор Ел Маестро е с равен актив с Черно море и Локомотив Пловдив, но е с най-добри показатели в срещите между трите тима.
 
Столичани нямат загуба в 11 поредни мача, но критиките към играта са много заради начина, по който отборът стига до победитие. Преди 5 дни "червените" надвиха с мъка последния Етър в отложената среща от третия кръг, а в добавеното време гол на "болярите" беше отменен заради спорна засада. Преди това пък ЦСКА не успя да победи Арда у дома (0:0), а успехът над Пирин в Благоевград дойде с два гола в края на мача.
 
Тази вечер на "Българска армия" Любослав Пенев ще преследва първата си победа срещу ЦСКА като треньор. Той все още няма успех над родния си отбор, въпреки че няколко пъти се е изправял срещу "червените". 
 
На старта на сезона в efbet Лига тимът от Пазарджик завърши 0:0 с ЦСКА на своя стадион "Георги Бенковски". Тогава "червените" все още бяха водени от Саша Илич, но играчите ще бъдат мотивирани да вземат реванш за загубените тогава две точки.
 
Ел Маестро няма да може да разчита на капитана Амос Юга, който получи директен червен картон във Велико Търново. Аут за двубоя са и трайно контузените Юрген Матей и Брадли де Нойер.
 
Хебър отново ще е без своя голмайстор Георги Николов, който изтърпява наказание от четири мача. До момента той е вкарал 41% от попаденията на тима. Трайно контузени са Октай Хамдиев и Николай Николаев.