Тримата защитници Иво Иванов, Венцислав Василев и Илия Миланов тренират на пълни обороти и по всичко изглежда, че ще бъдат на разположение на старши треньора Александър Димитров за първия мач от втория квалификационен кръг на Лига Европа срещу ХИК Хелзинки.

Двубоят е в четвъртък от 20:30 часа под Аязмото и може да го гледате по Diema Sport 2, Gong Play и да го следите в Gong.bg.

Единственият сигурен отсъстващ от състава на Берое за първия мач срещу ХИК, а по всяка вероятност и за втория е Атанас Зехиров.

Берое картотекира последните две нови попълнения Кохей Като и Радослав Кирилов за мачовете срещу ХИК Хелзинки.

„Надявам се да стане един хубав мач и да зарадваме зрителите и публиката на стадиона в Стара Загора и пред малкия екран в България. Да не забравяме, че ХИК играе във Финландия и има вече 16 мача от първенството, а ние имаме само 2 официални с Радник. ХИК е стойностен отбор с футболисти минали през европейски грандове. Опитен отбор. Участва почти всяка година в турнирите в Европа. Доколкото си спомням единственият участник от Финландия в групите на Шампионска лига. Надяваме се да направим така, че да извлечем максимума от утрешния мач“, коментира старши треньорът на Берое Ивайло Йорданов.