Берое приема Етър в последен мач от 20-ия кръг на efbet Лига. Срещата в Стара Загора е днес от 17:30 часа и ще се предава пряко по DIEMA SPORT. На Gong.bg ще проследим всичко най-интересно от срещата под Аязмото. 

Заралии влизат в мача на 9-о място с 24 точки. "Зелените" лъкатушат в представянето си, след като отстъпиха с 0:1 на Крумовград в последния си мач от първенството, а през миналата седмица загубиха с 1:2 от ЦСКА 1948 в Бистрица в мач от Sesame Купа на България. Преди това тимът се поздрави с победи над Локомотив Пловдив като гост, както и Левски и Хебър у дома. 

Треньорът на домакините Хосе Луис Ачиари няма да може да разчита на наказания си капитан Тиаго Сейхас, както и контузения защитник Лучано Скуадроне. Резервният вратар Хуан Пабло Лунгарсо също е извън групата и най-вероятно повече няма да бъде част от Берое. 

Етър е последен във временното класиране и дори при победа днес ще зимува на дъното. "Болярите" са в серия от пет поредни загуби в първенството, а също така приключиха участието си за Sesame Купа на България след загуба с 2:4 от Ботев Пловдив през миналата седмица. 

Главен съдия на двубоя е Никола Попов. 

подкрепя българския спорт