Полуфиналът реванш от турнира за Купата на България между ЦСКА и Берое ще накара столицата да застине за няколко часа.

"Армейците" имат аванс от 2:0 от гостуването в Стара Загора, но Берое все още вижда своите шансове за солиден успех в София, който да ги прати на финала.

Протестът на феновете на ЦСКА обаче ще "замрази" центъра на града доста преди началния час на срещата. Тя стартира в 20.00, но още от 16.00 "червените" ще залеят София, за да протестират.

Страховити мерки за сигурност за реванша ЦСКА – Берое

Над 5000 души се очакват в централните зони около Орлов мост и ще затворят няколко големи улици. ВИЖ КОИ СА ЗАТВОРЕНИТЕ УЛИЦИ ТУК!

Свършиха билетите за ЦСКА-Берое

Всичко около реванша можете да проследите в сайта Gong.bg, на Gong Play, в ефира на Diema Sport  и на честотите на Дарик радио.

Около 1000 души пък се очаква да пристигнат от Стара Загора, за да подкрепят своите на пълния стадион "Българска армия" вечерта.

Купата на България е турнирът на Берое в последните години, като тимът има два трофея в за шест сезона. ЦСКА обаче вижда в надпреварата страхотен шанс да се отплати на феновете си, и възможност да пробие напред, въпреки че играе във В група.

В ЦСКА няма кадрови проблеми, като на разположение е и възстановеният след контузия Момчил Цветанов. В състава на Берое до последно ще умуват за включването на Атанас Зехиров, а в халфовата линия може да се завърне Игор Джоман.

Главен съдия на мача е Ивайло Стоянов.