Шампионът Лудогорец и носителят на Купата на България Черно море излизат днес в Бургас в сблъсък за Суперкупата на България.

Двата тима ще гонят и реванш пред феновете си заради ранните неудачи както в европейските клубни турнири, така и в началните кръгове от родното първенство.

Лудогорец ще бъде лишен о услугите на контузения Йордан Минев и на наказания Сисиньо. При това положение Бруно Рибейро може да заложи на румънеца Препелица в средата на терена, тъй като се очаква Лукас Саша да премине в зоната на десния бек.

В състава на Черно море вероятно ще се завърне изтърпелия наказанието си от един мач Мехди Бурабия, за сметка на Марчин Бургхард. Не се очакват други промени в стартовата единайсеторка на Никола Спасов.

Иначе изкаванията от двата лагера преди двубоя звучат донякъде самокритично,

което говори за това, че се осъзнават проблемите в игра, демонстрирани до момента от двата тима.

В мача не важи правилото за играч до 21 г., стартиращ в мача, така че съперниците няма да са задължени да правят подобни упражнения, които не са много по вкуса им.

Срещата ще се проведе в сряда от 20 часа. Двубоя ще можете да проследите минута по минута в Gong.bg, да го наблюдавате в Gong Play и Diema sport 2, както и по Дарик радио.