Изпълняващият длъжността старши треньор на Левски Тони Здравков обяви недоволството си от съдийството на съдията Станислав Ставров, който даде три червени картона за сините, отмени гол и в целия мач показа само един картон за Черно море - жълт.

„Преди да се стигне до тези ситуации съдията си свърши перфектно работата, след това не беше така. Юсеф Рабех беше изгонен закономерно”, заяви Здравков след скандалната загуба с 1:4 на Тича в 1/8-финал за Купата на България.

„Веселин Минев е ударен, имаше кръв и всичко. Имаше 4-5 ситуации, които не зачете - на Телкийски, на Живко Миланов и т.н., спести червен картон на Танко Дяков. Съдията изпусна мача”, категоричен е наставникът.

„Съдията определено се постара Черно море да продължи. До 15-ата минута имаше доста техни нарушения и съдията не вдигна нито един жълт картон за тях. След това абсолютно всяко едно спорно нарушение се свиреше за Черно море. Както ще направи Димо Момиров? Ще свика пресконференция пак ли?

„Не е моментът да давам оценка на полусезона 15 минути след края на мача, но вече казах – слаб сезон”, каза Тони Здравков.