Новите-стари носители на Купата на България – футболистите на Литекс – нямаха много време за половинките си, дори и след спечелването на трофея. „Оранжевите” триумфираха в турнира сред категоричен успех над Пирин с 3:0 на стадион „Георги Аспарухов”.

Веднага след мача в София обаче, победителите се качиха на клубния автобус и отпрашиха към Ловеч, където да отпразнуват Купата. Наобиколени от журналисти, играчите на Станимир Стоилов почти не успяха да се видят със своите приятелки и съпруги, изгледали срещата от трибуните.

Крум Бибишков бе един от първите, напуснали съблекалнята, за да прекара повече мигове с жена си и децата си край една от бариерите на „Герена”. Мишо Венков пък имаше късмет нежната му половинка Николета да го чака точно пред входа на стадиона, за да разменят по няколко думи.

Най-ощетен се оказа защитникът на Литекс Станислав Манолев, който до последно бе държан в „хватката” на репортери и камери, и само набързо изтича да размени бързи целувки с приятелката си, която бе в компанията на съпругата на Петър Занев.

Бразилските перли на ловешкия тим не бяха посрещнати от любимите си, но за сметка на това получиха по една топла прегръдка от мениджъра Джери Перейра, който се зарадва особено много на младия талант Диего.