Вратарят на Лудогорец Владислав Стоянов честити победата на Левски с 1:0 над своя тим и заяви, че в момента „сините“ са сред най-добре представящите се тимове у нас.

Антонио Аниете класира столичани за финала с късен гол в първата минута от продължението, а на 28 май „сините“ ще се изправят срещу Черно море в битка за трофея.

„Нормално е да паднеш, като не вкарваш. Поздравления за Левски, стояха доста добре, което не е изненада. Загубихме, защото не вкарваме голове. Нашият отбор винаги е вкарвал гол, по 2, по 3 в мач. А вече няколко мача не сме отбелязвали“, коментира българският национал.

„Надявам се отпадането да не се отрази негативно, а позитивно върху кампанията ни шампионата. Направихме и няколко по-лоши мачове преди това. Надявам се, че ще се събудим и няма да треперим до края.“

„Не сме чакали продълженията. Доколкото видях, отборът на Левски повече бавеше играта. Нашият тим повече търсеше победата.“

„Поздравления за атмосферата, която беше страхотна за футбол. Няма по-приятно от това да играеш пред пълни трибуни. Определено Левски в момента е един от най-добре играещите отбори в България, затова трябваше да е по-напред в класирането“, допълни Стоянов.