Старши треньорът на Славия Велислав Вуцов сподели пред Гонг очакванията си за предстоящия мач на тима за Купата на България с Чавдар Етрополе.

„Всичко зависи от футболистите, какъв ще си направят мача. Дали ще е труден си зависи само от тях. Знам способностите на моите играчи и мисля, че не би трябвало да имаме чак толкова сериозни проблеми за продължаване в следващата фаза”, заяви Вуцов.

„Имам проблеми с основни контузени състезатели във всички линии на отбора. До последно Ники Петров ще е под въпрос, утре на място ще решаваме дали може да играе. За мача в групата ще се завърнат Петър Димитров и Николай Вълев.”

„Въпреки добрата игра и победата срещу Сливен, едва ли ще ни дойде в повече самочувствието. Ние имахме нужда от малко самочувствие. Разбира се има го и момента на подценяването, но аз постоянно разговарям с моите футболисти и нямаме право на грешка, защото рискуваме да развалим доброто впечатление до момента. Изправени сме до стената и нямаме право на грешка. Парите, които ще получават до края на мачовете, са вързани с победите. Ако отпаднем от купата и губим в мачовете от първенството, ще получаваме пари на половина.”

„Както може да загубим във важните ни мачове срещу ЦСКА, Локо София и Литекс, така може и да спечелим, и това няма да е изненада. Липсват ни някой неща, но по нищо не отстъпваме на водещите отбори.”

„Не ми се коментира съдийството преди мач, но искам да обърна внимание на рефера ни мача ни със Сливен. Гледах запис и видях, че не беше отсъдена чиста дузпа за нас. Според мен дори от Стара Загора я видяха, само не и Йорданов. Не знам Ники Йорданов дали е сърдит на Славия, какво сме му направили, но ако има такова положение в нашето поле, съм сигурен, че ще бие световният рекорд на Юсейн Болт, за да стигне до точката на дузпата”, уверен е Вили Вуцов.