Помощник треньорът на Ботев Пловдив Костадин Видолов заяви след загубата с 0:1 от Славия и отпадането на „жълто-черните“ от турнира за Купата на България, че се надява с идването на Станимир Стоилов начело, отборът да покаже още по-добро лице през пролетта. Според Видолов, двубоят е бил най-слабият за "канарчетата", откакто той е помощник в тима.

Ботев отпадна от турнира за Купата с общ резултат 0:4.

„Идеята беше да отбележим ранен гол. Не се получи, въпреки че имахме положения и създадохме достатъчно ситуации. През целия сезон допускаме слабости от статични положения. Днес отново допуснахме същата слабост. При 0:3 в първия мач, трудно можехме да се върнем“, коментира Видолов.

„Предстои ни много работа. Надявам се, че със Стоилов начело ще изглеждаме още по-добре през пролетта. Имаме доста точки, надявам се да направим една добра подготовка и да се представим още по добре“, завърши помощник треньорът на Ботев.

В същото време Коце Видолов добави, че е взел решение дали ще остане в Ботев или не, но ще обяви решението си в следващите дни. Той допълни, че екипът, с който ще работи новият наставник Станимир Стоилов вече е ясен.