Президентът на Славия Венцислав Стефанов заяви преди двубоя срещу ЦСКА за Купата на България, че не знае кой ще победи. Той добави, че Димитър Пенев не е балама.

„Аз не съм врачка, ще победи по-добрият. Нормално е, това са турнирни мачове“, лаконичен бе Стефанов.

„Не искам да коментирам ситуацията в друг клуб, старата лисица Пенев знае какво върши, не е балама“, продължи президентът „белите“ относно случващото се при „червените“.

„Никой няма психологическо предимство в тези среща, нищо предварително не е сигурно, който е по-добър побеждава“, обяви силният човек в Славия.

Относно предстоящата селекция, шефът сподели: „Има набелязани 2-3 момчета, едното тренира с отбора. Дано го привлечем, има и още. Запитвания за наши играчи има, но нищо конкретно. Всеки отбор прави планове за селекция, когато завърши сезонът. Дано някой отиде и извън България.“

На въпрос за добре развиващата се школата на клуба президентът на „белите“ заяви: „Радва ме, имаме здрав тил. Божката и Дани Васев, Спас Георгиев и Ради Василев са все момчета от нашата школа, на които периодично им се дава шанс.“

Дали Славия мечтае за евротурнирите с оглед на това, че кръг преди края на полусезона отборът е на 4 точки зад Левски, Стефанов бе лаконичен: „До пролетта има много време. Ръководството е доволно от работата на момчетата сигурни сме, че могат и повече. Проблемът е в това, че много от нещата, които ще се случат след Нова година, са непредсказуеми.“

„Аз знам, че Славия играе феърплей, за другите не искам да кометирам, но съм убеден, че този сезон има доста мачове, които са честни и се и се играе за футбола“, бе краткият коментар на президента относно ситуацията в родния футбол.

„Ние не определяме дните, в които да се играят мачовете, но сряда 14:30 часа на обяд не е най-подходящото време за дерби между Славия и ЦСКА“, завърши босът на Славия.