Президентът на Литекс Трифон Попов определи като равни шансовете между неговия тим и Левски за продължаване на полуфиналите в турнира за Купата на България. „Добре е, че има едно дерби на четвъртфиналите. Ние си имаме нашите шансове, както и Левски. Така или иначе, отбор, който има някакви цели за Купата, трябва да се срещне с така наречените фаворити. Очаквам много интересни два двубоя и нека по-добрият да продължи. По принцип в България, където участват Левски, ЦСКА, Литекс и Лудогорец са фаворити. Така, че Левски е единият фаворит ”, заяви босът на „оранжевите”.

„Това, че реванша е в Ловеч е минимално предимство, но много зависи и как ще завърши първия мач. Откакто г-н Ганчев е собственик на Литекс винаги е имало оспорвани двубои между нас и Левски. Надявам се тези два мача да не направят изключение и да продължим ние”, каза още Трифон Попов.

„Знаете какви проблеми имахме в началото на сезона, така че тази година основната ни цел е да стабилизираме отбора, да интегрираме колкото се може повече млади футболисти. Живот и здраве, по-големи цели ще имаме догодина. Но ние все пак сме Литекс и никога не се отказваме от победата във всеки един мач, така че Купата ни е също основна цел”, категоричен бе президентът на Литекс.