„Може да го видите Митревски, ахилесът му е подут. Аз за първи път виждам спъване с ахилес, коментира изпълнителният директор на Пирин Емил Наков дузпата, която бе отсъдена в полза на Славия в мача между двата отбора”.

„Доволен съм, момчетата се стараха, играха, имаха своите положения през второто полувреме. Не отстъпвахме по нищо на отбора на Славия, малшанс при дузпите. Честито на Славия, дано се класират за евротурнирите и дано представят България по-добре. Аз смятам, че с изключение на ЦСКА и Литекс, които играят най-добрия футбол в България в момента, който и друг отбор да играе в Европа, резултатът ще е един и същ”, сподели Наков след двубоя.

„Славия няма вина, просто тези смешници се навеждат в посока на по-силния. Тези хора рано или късно ще се изметат и няма да пречат повече. Комисиите на футболния съюз са неработещи. Сега Пирин е ощетен, други отбори също - българският футбол страда от това нещо”, допълни изпълнителният директор на „орлетата”.

„С тази игра Пирин заслужава ли да изпадне? Момчетата ще се борят до последно, мисля, че Пирин заслужава да остане в А група”, каза още Наков.

Той коментира и проблема с премахнатите врати на стадион „Христо Ботев” в Благоевград. „Има недоразумение между общинските съветници в Благоевград и фирмата, която е изпълнила ремонта на стадиона. Ние си плащаме наем, други са некоректните. Ако не се оправи този проблем до следващия домакински мач, ще играем в Симитли, Банско или Кюстендил”, завърши Наков.