Нападателят на Славия Николай Божов заяви, че цел на „белите” ще бъде спечелването на Купата на България. Днес столичани заминаха за Бургас, където ще се изправят срещу Черноморец.

„Отиваме за победа. Може всичко да се случи, но ние няма да имаме шанс за поправителен така че ще се хвърлим за победата на 100% . Нашата цел е спечелим купата, а това минава през победа срещу Черноморец. Все още не сме разузнали съперника, но има още два дни, в които ще се запознаем детайлно с играта на Черноморец”, коментира Божов.

„В четвъртък трябва да покажем, че отборът на Славия излиза от слабата серия вече четири мача нямаме победа. Работим с настроение тренираме усилено и мисля че ще играеме добре. Не може да няма напрежение преди такъв мач. Казах преди малко че този мач е само един и няма да имаме възможност на поправителен. И аз както и моите колеги нямаме обяснение за слабата игра от началото на пролетният дял. Може би на многото нови момчета в отбора им трябва време за сработване. Надявам се повече да не се дъним. Напоследак нямам късмет при отбелязването на голове, изпуснах и две три чисти положения може би не съм във форма, но се надявам в четвъртък да се реванширам. Няма значение кои ще отбелязват головете, важното е след два дни да е вечерта на Славия и да се класираме напред”, завърши нападателят на „белите”.