Президентът на Професионалната футболна лига Валентин Михов, чиято фирма S.V. - RSA притежава телевизионните права на българския шампионат, смята, че качеството на българския футбол се е повишило. Според Михов скоро от продукта футбол ще може да се печели. "Самият факт, че водим преговори не с една, а с цели четири телевизии, които искат да предават директно български мачове през новия шампионат, говори сам за себе си", допълни Михов.

"Очаквам достойно поведение от агитките на Левски и Литекс", заяви Михов два дни преди финала за Купата на България между двата отбора в Стара Загора. "Привържениците на Литекс са известни със своята коректност, очаквам подобно поведение и от феновете на Левски, които ще са позитивно настроени", добави Михов.

За още по-добрата организация на очаквания в четвъртък футболен празник той и представители на ПФЛ заминават дан по-рано за Стара Загора, където да съблюдават на място последните приготовления за мача и да проведат куп срещи с полицията и представители на местната власт.

ПФЛ ще раздава акредитации за финала за Купата на България в офиса на лигата, от 10 до 12 часа утре, 23 май.