Старши треньорът на третодивизионния Мастер Бургас Нено Ненов беше тъжен след края на срещата-реванш с Локомотив София от 1/16-финалите в турнира за Купата на България. Аматьорите от Мастер спечелиха с 3:1, но отпадат заради поражението с 0:2 в началото на ноември на стадион Славия с правилото за повече голове на чужд терен.

"На първо място искам да благодаря на нашите спонсори Павел и Мартин Бошнакови, които правят всичко възможно за нормалната работа в нашия клуб. Изразявам благодарности от името на момчетата и тази победа е за тях. Съжаляваме много, че не успяхме да се класираме напред, защото в последните 10 минути имахме две перфектни възможности за четвърти и решителен гол“, каза Нено Ненов след мача. Той обаче добави, че има претенции към съдията Цветан Кръстев, който не отсъдил дузпа в 85-ата минута.

"Центрирахме топката от корнер и тя се спря в ръката на защитник на Локомотив на половин метър пред голлинията- дузпа без коментар. Но реферът реши, че има нередности при изпълнението на корнера и нареди да го повторим. Ако наистина не е имало никакво нарушение на правилата, би било наистина много жалко“, каза още треньорът.

Капитанът Стоян Ненов пък заяви, че е доволен задето пожарникар, надзирател в затвора и барман са нанесли първа загуба на Емил Велев на треньорския пост на Локомотив.

Централният полузащитник Павел Алексиев е барман в кафене в центъра на Бургас, колегата му от средата на терена Георги Цъцъров е пожарникар и често пропуска тренировки и мачове заради служебни ангажименти. Самият Ненов пък е играл в А група за отборите на Беласица, Видима-Раковски и Спартак Варна, но сега е надзирател в Бургаския затвор и през уикендите играе за Мастер в Югоизточната В група.