Скаутът на Локомотив София Иван Пасков прогнозира, че столичани ще отстранят Локомотив Пловдив в мача от 1/16-финалите за Купата на България, но все пак добави, че „смърфовете” са изключително силен съперник и успехът няма да дойде лесно.

„Изтеглихме един много силен отбор. Който в момента е може би в най-добра форма. А това е лошо за нас. Единственото хубаво е, че сме домакините. И това, че ги бихме вече един път на „Васил Левски”. Надявам се да ги отстраним”, коментира Пасков.

„Наистина Локо Пд изигра най-слабия си мач срещу нас. След това направиха много силни мачове. Все по-силно играят. Дано направят още един слаб мач срещу нас и да успеем да ги отстраним”, добави той.

„Всички мачове излизаме на 100 процента. Всички мачове са важни. Както за нас, така и за тях остават тежки срещи в първенството. Трябва да се справим. Дано успеем”, продължи скаутът на Локо Сф.

„Досега всичките мачове, които изиграхме на „Васил Левски” бием и то с разлика. Единствено срещу ЦСКА равенството, което допуснахме. Върви ни на този стадион. Прогнозата ми е, че ще бием”, завърши Иван Пасков.