Президентът на Литекс Трифон Попов заяви, че задачата пред отбора на четвъртфиналите за Купата на България няма да бъде лесна. „Оранжевите“ ще се изправят срещу победителя от двойката Берое – Лудогорец.

„Задачата ни няма да бъде лесна. Трябва да видим първо победителя от Берое и Лудогорец. Ще имаме възможност да наблюдаваме и двата отбора. Удължава ни се подготовката с една седмица“, сподели Попов.

„Целта ни е да играем в евротурнирите, което минава през третото място в първенството на България и спечелването на Купата. Щом целта ни е спечелването на Купата, няма значение срещу кого играем“, добави президентът на Литекс.

„Надяваме се Литекс да се промени към добро, с едно-две попълнения. Наблюдаваме чужденци. До една седмица ще стане ясно. Изпращаме 2014 със смесени чувства. Можеше да продължим в европейските турнири поне още един кръг, каквато беше целта ни. Мястото, което заемаме в първенството ни дава добри възможности, но очаквахме точковия актив да е по-голям. Може и да има манипулирани мачове. Аз нямам информация. Между чуването и доказването има голяма разлика“, каза още Трифон Попов.