Наставникът на Левски Тони Здравков сподели, че до последно ще се решава, дали Христо Йовов ще вземе участие мача за Купата на България срещу Черно море. Зе Соарес също е в групата и ще бъде на линия за игра.

„Пътуваме 20 човека, всички, които са здрави и са в състояние да вземат участие са с тима, включително и Христо Йовов. До последно ще се решава дали той ще вземе участие в мача. Зе Соарес също е с нас”, сподели пред Гонг Тони Здравков.

Отборът замина днес за Варна. Утре преди обед ще проведе едно занимание, а в неделя ще се изправи срещу Черно море.

„Надяваме се част от футболистите да са си отпочинали, да са се възстановили, тренировките, които проведохме да са им се отразили добре и в неделя да изиграят мача на добро ниво, за да спечелим двубоя”, добави още специалистът.

„Възстановяването на Георги Петков върви най-бавно. За него е ясно, че няма да може да вземе участие до края на мачовете, които не предстоят с Черно море и Лацио. Да се надяваме, че от новия сезон всичко ще бъде наред с него и ще се включи в подготовката с останалите.”

„Няма да има футболисти, които да бъдат пазени или предпазвани, всички, от които имаме нужда, ще вземат участие в този мач, няма да мислим за Лацио”, завърши Здравков пред Гонг.