Старши треньорът на Левски Станимир Стоилов заяви, че изминалата година е била великолепна за неговия тим: „Няма какво повече да желаем, предстои да празнуваме 2 купи. Колкото до мача с Литекс, мисля че играхме без необходимата мотивация, но спечелихме заслужено, защото сме по-добрият отбор”.

„През цялата година имахме тежък жребий за купата. За всички мачове до финала бяхме гости, последният месец беше доста тежък, защото ни трябваха резултати. Радвам се, че успяхме да се справим с предизвикателството”, каза още наставникът след спечеления 13-ти дубъл за шампионите.

Стоилов категорично заяви, че Даниел Боримиров ще продължи да играе в Левски още няколко сезона: „С футболистите, които са дали много на Левски, няма смисъл да преговаряме, ясно е, че остават.”

По повод селекцията, специалистът каза, че е предложил на ръководството двама-трима футболисти, които са му харесали: „Преди това имаше играчи, които ни отказаха, защото не искат да играят в българския шампионат. За жалост, класата и нивото, което търсим изисква много пари. Проблемът е, че тези футболисти, които ще отговарят на класата на Левски, ще предпочетат големите европейски първенства. Това е истината за българския футбол. Докато нивото на шампионата не се повиши, ще разчитаме на случайност в селекцията. Ситуацията със Седрик Бардон е повече от 1 на 1000.”

„Най-важното е, че в неделя ще има празник за нашите фенове”, допълни Станимир Стоилов.