Старши треньорът на Левски Станимир Стоилов заяви, че на отбора му трябва още класа, а е показал характер.

„За наше съжаление загубихме купата. Двата отбора си разделиха по едно полувреме. Ние играхме добре през първото, а те през второто. И при дузпите държахме по едно време нещата в наши ръце, но не успяхме. И двата отбора играха тактически и не искаха да загубят”, сподели наставникът на „сините”.

„Трябва повече самочувствие и увереност в младите футболисти. Нямаме кой знае какъв ресурс и трябва да залагаме на младите. Нормално Лусио да липсва и е един от малкото опитни играчи. Аз по принцип не коментирам съдийството”, добави специалистът.

„Преди срещата си говорихме, че нямаме дузпаджии. При дузпите всичко е на шанс. Нашият отбор показа едно добро лице, но всичко бе въпрос на шанс. Мислим за събота. За съжаление ще имаме доста проблеми, но на Герена и стените помагат”, коментира Стоилов.

„Видях доста тъга в очите на футболистите, но трябва да успеем да се възстановим. Всички имаха желание да се борят и да покажат добър футбол. Важното е, че показаха характер и движение, но трябва да прибавим класа. В събота ще ни бъде по-трудно, защото ще атакуваме”, допълни наставникът на Левски.

„Може да останем и без трофей. На мен ми е тежко, но като се прави нов отбор е нормално да се загубят трофеите. Ще направим всичко възможно да печелим до края на титлата и ако ни се отвори шанс ще се борим за титлата. Нашите фенове днес отново бяха великолепни. Отборът ще трябва да играе на още по-високо ниво”, завърши Станимир Стоилов.