Кметът на Стара Загора Живко Тодоров предложи стадион "Берое" за финалния мач от турнира по футбол за Купата на България. Той изпрати писмо с това предложение до президента на Българския футболен съюз Борислав Михайлов и президента на Българска професионална футболна лига Стефан Капралов.

В писмото Тодоров изразява готовността на спортната общественост, на многобройните фенове на футбола и административното ръководство на Общината за провеждането в Стара Загора на финалния двубой от турнира по футбол за Купата на България между отборите на Лудогорец и Локомотив Пловдив, който ще се проведе на 16 май 2012 година.

Според него, "стадионът под Аязмото разполага с всички необходими условия за финалната среща - ново осветление, добре поддържан терен, достатъчен капацитет от седящи места и най-вече уникална атмосфера!".

"Убеден съм, че стадион „Берое“ ще бъде пълен и атмосферата ще бъде подобаваща за финал. Стара Загора се намира в центъра на България, което ще допринесе за възможността много фенове на футбола да видят на живо предстоящия двубой", пише още старозагорският кмет.