Станимир Стоилов отговори на въпросите на пресконференцията след двубоя Пирин Благоевград – Левски. Шампионите се класираха на полуфиналите за Купата на България след 0:0 в редовното време и продълженията и победа с 4:2 след дузпи:

„Оспорван мач. И двата отбора имаха свои стратегии избрани за мача. За нас неприятното беше, че за 120 минути не можахме да отбележим гол. Явно имаме немощ линията в атаката, нямахме достатъчно агресия в завършващия удар и доста лековато пропуснахме положенията, които създадохме. Накрая опънахме нашите нерви и тези на нашите фенове.”

„Нормално е когато 90 минути има пространство за гърба ти или 120, някой път се допускат и грешки. Левски не игра така, както трябва да играе - на 100% е нормално да се стигне и до отпадане.” – обективен бе Стоилов.

„Отборът контролираше през целия мач мача, но не можеше да вкара гол, така че подценяване нямаше. Проблемът открай време е, че правим пропуски, а не бележим голове. Най-важното за нас е да вдигнем нивото на играта си.” – каза още наставникът.


Цялото интервю със Станимир Стоилов можете да чуете тук!