Наско Сираков определи жребия на Левски за Купата на България, като възможно най-тежкия. „Сините” ще гостуват на Литекс в Ловеч в четвъртфиналите на надпреварата.

„Какво да направим? Това е жребият. Падна ни се възможно най-лошият вариант. Мисля, че Литекс и Левски играят футбол, условията на стадиона в Ловеч са добри и позволяват да покажеш това, на което си способен. Очаквам интересен двубой и дано бие по-добрият. Такъв ни е късметът, пак ще гостуваме”, заяви веднага след тегленето на жребия Наско Сираков.

„В България няма с какво да се изненадаме. Трябва да направим една хубава подготовка, ние имаме достатъчно футболен потенциал, за да преодолеем този противник. Няма непреодолими отбори”, продължи Сираков.

„Това, че отново гостуваме не ни пречи да вървим напред. Миналата година също беше така, но взехме купата. Чака ни тежък мач срещу отбор, който разполага с отлични футболисти”, допълни силната фигура на „Герена”.

„По всяка вероятност ще искаме чужд съдия за този двубой. Ние с Литекс в това отношение винаги се разбираме не вярвам, че ще имаме проблем. Сигурно и в този случай ще има чужд съдия, за да няма спекулации”, сподели мнението си Наско Сираков.

Шефът в Левски отрече, че „сините” ще разпродават футболистите си, след появилите се интерпретации по медиите, породени от вчерашното интервю на Тодор Батков.

„Това са глупости. Разговаряхме с мениджъри, но това не значи, че ще си продаваме всичките футболисти. Колкото до купуването на нови футболисти, ние няма да правим изцяло нов състав. Колко нови още да взимаме”, попита Сираков.

„Въпроси за национален селекционер задавайте към Борислав Михайлов, той ги решава тези неща”, каза още изпълнителният директор на Левски, който е и член на Изпълкома на БФС.

Наско Сираков коментира и пробите на Николай Димитров в Арсенал. „Това е признание за школата. Нищо ново за нас, защото в последните три години се направиха доста неща. Нормално е да има интерес към нашите футболисти, след като те се представят на добро ниво.”