За отпадането на ЦСКА от Купата на България е виновен португалският съдия. Ами да, та той не даде дузпа за „червения” отбор и как така показа 2 червени картона за горките „армейци”. Явно има световна конспирация срещу ЦСКА, Томов и индийците, които не са на почит в Европа. След немеца във вечното дерби сега и някакъв португалец.

Хубаво, че Ивайло Петров не взе участие в мача и, че КОС го наказа, но пък Пифа имаше достоен заместник в лицето на Стойчо Младенов. Сега вместо Бекенбауер, в конспирацията бе замесен Стефан Орманджиев. Връзката е явна - Боби Михайлов бе предложен от Берое за президент на БФС и сега си връща със съдията от Португалия, тъй като Стефан Орманджиев работи за Берое, а той има връзки със съдията?! Няма начин Боби да не подкрепи своите приятели и съдията от Португалия е инструктиран кой да изгони и как да свири.

Така е всички срещу ЦСКА. Нищо чудно скоро време в световната конспирация да се включат и Ангела Меркел и Жозе Мануел Барозу. Истината обаче е друга! Явно в ЦСКА са отвикнали да им свирят европейски съдии по европейски начин. Вижда се, че мачовете от евротурнирите липсват на „армейците”.

Едно е обаче да ти свирят Кольо Данев, Ахмед Ахмед и Станислав Тодоров, друго е Хелмут Флайшер и Жоаким Силва. Така, че по-добре Пифа да вземе съвет от Вальо Илиев и вместо да гледа ВИП Брадър да започне да тренира, защото само с ядене не става, трябват и тренировки.

Очакваме сега отново господин Томов да поиска оставката на Боби Михайлов. Това обаче е нормално, след като не успя да стане президент на България, Томов ще се опита да завземе БФС и се е прицелил в Боби.

И господин Орманджиев, повече да не сте стъпил на мач от А или Б група, че току виж българското съдийство може да се оправи, та нали вие го дирижирате!