Старши треньорът на Локомотив Пловдив Александър Станков не остана доволен от играта на своя тим при равенството 0:0 срещу Любимец в турнира за Купата на България.

„Не се получи добър мач от наша страна. Това е турнирен двубой и най-важното е, че продължаваме напред. Понякога се получават такива мачове. Не бяхме концентрирани, но имахме няколко положения да вкараме през първата част. В крайна сметка не можем да побеждаваме с 5:0 във всеки мач. В игрово положение има много какво да се желае. Имаме някои хора, които не са играли и са поизгубили ритъм. Изводите от този мач ще си ги направим през седмицата и трябва да се готвим за мача със Славия“, коментира Станков.

„В двубоя липсваха футболни достойнства, моите указания бяха да отбележим гол, но не се получи. Все още нямаме яснота дали контузените футболисти ще бъдат готови за мача със Славия. Ще се справяме с това, което имаме в наличност. Трябва да си направим задълбочен анализ през седмицата и да се подготвим добре“, каза още той.

На противоположното мнение пък бе наставникът на Любимец Красимир Мечев: „Един добър двубой, имайки предвид играта на нашия отбор. Доста съм впечатлен от начина на игра на нашите момчета. Както видяхте днес бяхме с група от 12 човека. Преди срещата им казах, че няма да спечелим купата, но ако можем да се забавляваме на терена. Така се и получи днес, защото нямаше напрежение и в отбора имаше спокойствие. Видя се, че мирише на футбол. Много съм доволен от момчетата в днешния мач.“