Изпълнителният директор на фирмата "Футбол Про Медия" Атанас Караиванов разкри, че билетите за финала за Купата на България между Славия и Левски, който ще се играе на стадион „Васил Левски“ вече са продажба.

„Билетите вече от малко повече от половин час са в продажба. Направихме всичко възможно да действа бързо, защото интересът е огромен. Клубовете и най-вече Левски са търсени със заявки. Само в първите няколко минути са продадени 500 билета. Аз съм убеден, че над 30 хиляди души ще посетят финала на 9 май от 19:30 часа на стадион „Васил Левски“, коментира Караиванов в интервю за Спортно шоу Гонг по „Дарик радио“.

„Цените са запазени – по 10 лв. за „Б“ и „Г“, 15 лв за „В“ и 20 лв за сектор „А“. Имахме оперативни срещи с клубовете. Благодаря за помощта и на двата отбора. Системата на Eventim работи и хората могат да си купуват билети. От понеделник решихме да отворим два пункта за продажба на място на касите на ул. „Гурко“ на стадион „Васил Левски“ от 10 до 19 часа и на „Георги Аспарухов“ също от 10 до 19 часа ще се продават билети. Сега също всеки може да го направи чрез системата. Мачът е Славия – Левски. По жребия символичен домакин е отборът на Славия, който ще бъде настанен в сектор „А“ - блокове 9,10, 11 и блокове 45 и 44 в сектор „Г“. Надявам се и там да се увеличи интереса. Привържениците на Левски ще бъдат в блокове 8, 14, 15 и 16 на сектор „А“, както и в секторите „Б“ и „В“. Само аз еднолично имам няколко хиляди заявки. Ще обсъдя още веднъж с ръководството на Левски. Ако потвърдим интереса, ще направим семеен билет. Блок 12 ще остане буфер в сектор „А“. Надявам се, че привържениците на двата отбора няма да отидат да създават напрежение, а ще подкрепят своя отбор“, добави той.  

„30 хиляди билета са подготвени за продажба. Радвам се, че сега финалът е в София. Сега стадион „Васил Левски“ дава възможност на всички да видят финала. Ще договорим с ръководството на Славия, ако желаят да се продават билети от техните каси на стадиона. Не подценяваме Славия“, каза още Атанас Караиванов.