Емоциите в турнира за Купата на България продължават и днес, когато ще бъдат определени и последните два отбора, които ще се класират за четвъртфиналите в надпреварата.

6 тима вече намериха мястото си в тази фаза като сред тях има 4 отбора от А група (Черно море, Литекс, Левски и Монтана), един представител от Б група в лицето на Созопол победил Ботев с 1:0, както и ЦСКА, който мина през Спартак Плевен и вече е съвсем близо до мач с отбор от елита.

Лудогорец и Берое ще опитат да допълнят до 6 отборите от А група в топ 8 на турнира, но за целта ще трябва да се справят със съперници от втория ешелон на българския футбол.

От 13.30 часа шампионите гостуват на Локомотив Горна Оряховица, където очакванията са за истински футболен празник. Домакините очакват над 3 хиляди зрители по трибуните, а "железничарите" са настроени за битка. От своя страна старши треньорът на Лудогорец Едуард Ераносян призна, че ще даде шанс за изява на голяма част от резервните си футболисти, което увеличава надеждите на домакините за изненада.

В 16.30 часа Берое приема на своя стадион в Стара Загора тима на Банско, а Петър Хубчев също ще заложи на доста променен състав.

Всичко по-интересно от двата мача ще следим в Gong.bg!