Президентът на Литекс Трифон Попов заяви след жребия за полуфиналите за купата на България, който отреди “оранжевите” да срещнат ЦСКА, че целта пред отбора е да спечели турнира. Той отбеляза, че ловчанлии имат възможност да победят ЦСКА още през уикенда.

“Още в неделя имаме възможност да победим ЦСКА. Не искахме да играем в София, но няма значение къде ще играем, тъй като сме решили да спечелим купата. Фаворити няма и шансовете са ни равни”, коментира босът на Литекс.

“Ще играем да спечелим купата. Не ни притеснява нищо. Имали сме и победи и загуби в София. Мачът за първенството е от особено значение за нас и ще гоним да спечелим задължителни три точки”, добави президентът на клуба от Ловеч.

“Надявам се да спечелим ние. Ние не гледаме сериозно върху нещата и не приказваме празни приказки. Ние смятаме, че нашите футболни достойнства са повече, но това е дерби и всичко може да се случи”, допълни Попов.

“За нас е едно и също къде ще играем. Нашето желание за купата е да играем в четвъртък. Нашата цел е да играем, колкото се може повече сериозни мачове за кратко време”, каза още Трифон Попов.

Гласувайте в анкетата на Gong.bg - какъв финал за Купата предвиждате?