Кметът на Симитли Апостол Апостолов логично бе много щастлив след успеха на Септември срещу ЦСКА с 2:1. На шега Поли сподели, че въпреки че Левски отпадна от турнира, то неговият сателит продължава напред.

„Един голям фен на Левски дава премия. Левски отпаднаха, но сателитът на Левски продължава, така че нищо не е загубено. Ние си ги разменяме (футболистите б.р.), има доста деца от нашата школа, които тренират вече в Левски, в същото време Сашо Башлиев е наш футболист, така че това, което правим с Левски се случва“, сподели Поли.

„Мечтите продължават да живеят в нас, може да изненадаме още някой отбор. Който и да си изберем, мисля, че няма значение, останаха най-силните отбори в турнира за Купата. Без значение е с кой ще играем, който и да се падне е добре дошъл в Симитли.“

„Въобще не е ставало дума през цялата седмица за премии на футболистите, чисто и просто искахме да покажем, че в Симитли футболът има едно добро развитие с школата, която правим, с базите, които правим. Искахме да покажем, че имаме един добър отбор, момчетата няма да останат без премии, но никога премиите не са стояли на преден план. Много ни е трудно и на нас, но въпреки това се справяме и ще продължаваме да се борим да развиваме футбола в нашата малка община“, допълни Апостолов.