На пресконференцията след загубата от Ботев с 2:3 от страна на Славия не се яви старши треньорът Стевица Кузмановски, а треньорът на вратарите на белите Пламен Николов.

 

„Така сме решили с ръководството на Славия, че аз трябва да се явя на пресконференцията. Няма никакво значение, как е завършила срещата, още преди мача беше решено, че аз ще се явя на пресконференцията”, разясни ситуацията Николов.

 

„Искам да честитя победата на Ботев в един оспорван мач и смятам, че с оглед на климатичните условия стана една добра среща с голове. Можем само да съжаляваме, тъй като поведохме в резултата и доминирахме до около 30-ата минута, имахме положения, можехме да отбележим и втори гол.”

 

„Незнайно защо за около 15 минути бяхме на другия полюс, имаше срив в играта ни и получихме три гола. От този момент беше много трудно да обърнем срещата. За мен е необяснимо, че за 15 минути допуснахме три гола, а в поредица от срещи не бяхме допускали дори гол. Индивидуални грешки в нашата защита ни костваха головете”, каза още четвъртият в света от САЩ 94.