Изпълнителният директор на Ботев Враца Пламен Николов обяви, че тимът не се страхува от ЦСКА, който е следващ съперник на отбора в А група. Шефът на състава от Враца говори и за тегления тази сутрин жребий за Купата на България, който отреди Ботев Вр да се срещне с Ботев Пловдив.

„Напълно нормално е всеки отбор да иска да стигне по-далеч в турнира за Купата на България. Мачът е на 23 ноември, има доста време до тогава. Но нашата първа цел е да изиграем мачовете от А група, които тепърва предстоят, защото те са по-важни за нашия отбор. Имаме мач срещу ЦСКА, после гостуваме на Локомотив Пловдив, а след това приемаме Берое. Това са три мача, за които трябва да помислим, след което Купата идва на дневен ред“,заяви Николов.

„В Ботев Враца не е имало напрежение, просто Наско Джамбазки реши да премине в Литекс. Но нещата се уредиха бързо и сега мислим единствено за ЦСКА. Тренировките се водят от помощник треньорите Тошко Галев и Илия Вълов, аз помагам до колкото имам възможност дори сега пътувам отново за Враца“, продължи изпълнителният директор на Ботев относно моментната ситуация в клуба.

„Това е поредният мач от първенството на А група срещу отбора на ЦСКА, знаем силата на ЦСКА, знаем какви са техните възможности и няма да се предаваме, нито да се страхуваме“, обяви Николов.

Запитан дали Ботев Враца ще има скоро нов треньор, директорът сподели: „Ръководството не бърза с назначаването на треньор, искаме добре да обмислим всички появили се кандидатури, за да можем да изберем най-правилния вариант и след няколко месеца да не изпаднем в същата ситуация.“

„Няма много кандидатури, но обсъждаме подробно всяка появила се и ще преценим. Може така да останем до края на сезона, може още другата седмица да имаме нов треньор“, продължи Николов.

„Естествено, че треньорът ще е българин“,лаконично обяви ръководителя на отбора от Враца.

По отношение на обстановката в ЦСКА, Пламен Николов изрази кратко мнението си: „Не искам да коментирам създалата се ситуация в ЦСКА. Те са силен отбор, доказват го в мачовете си и не случайно делят първото място с Лудогорец. Но все пак, това не ни притеснява. Отборите от нашата черга чакат мачовете срещу силните съперници, за да се докажат и да покажат, че и те има място под слънцето.“