Помощник треньорът на Локомотив Пловдив Петър Пашев заяви непосредствено след изтегления жребий за Купата на България, че „смърфовете“ ще подходят към своя съперник Чавдар Етрополе с уважение.

„Доволен съм. Ще подходим с уважение към Чавдар Етрополе, знаете те са в Б група, което значи, че те ще домакинстват. Но определено съм доволен, мисля, че имаме шансове“, заяви Пашев.

„В Локомотив винаги има високи цели и амбиции. Предполагам, че и тази година ще така, все пак не искам да се връщам към миналата, когато отпаднахме по нелеп начин от Пирин. Но предполагам, че и тази година ще се опитам да вървим колкото се може по-нагоре“, продължи помощник треньорът на Локомотив Пловдив.

Относно това дали тегленият жребий ще отклони вниманието играчите преди важния мач срещу Левски, Пашев бе категоричен: „Не мисля, че ще разсее играчите по-скоро днес жребият ще бъде по-коментирана тема, но ние продължаваме да се готвим за мача с Левски, който ни е от изключителна важност. Няма как на този етап купата да вземе превес.“

Запитан дали ще има други отсъстващи, освен наказания Валери Георгиев, Пашев обяви: „Не, всички се готвят на 100% с отбора, нямаме други проблеми.“