Помощник треньорът на Локомотив Пловдив Петър Пашев даде пресконференция преди двубоя с Локомотив София за Купата на България, който е в неделя от 12.30 часа.

Пашев изрази задоволство от проведената подготовка на тима и сподели, че всички футболисти са здрави и готови за железничарското дерби.

„Само след ден започваме с първи мач от турнира за Купата на България срещу Локомотив София. Подготовката мина на добро ниво, въпреки че се готвихме изцяло в България. Времето ни пожали, което ни позволи да се подготвим добре“, сподели Пашев.

„Мога да кажа, че всичко до този момент е на ред с отбора. Изиграхме поредица от контролни срещи, някои бяха с по-класни отбори, някои с по-нискоразредни. Получиха се добри игри, върху тази основа може да сме спокойни, че отборът е готов за шампионата и за Купата на България.“

„Контузени нямаме, всички са здрави, имаме двама наказани – Диян Молдованов и Венко Филипов. Преди минути ми съобщиха, че и последните двама футболисти са картотекирани, така че всички са налице и са готови за мача с Локо София. Днешната тренировка премина в много добро разстояние“, допълни Пашев.