Старши треньорът на Септември Николай Митов заяви след победата над Берое за Купата на България, че един мач не може да го заблуди.

„Изиграхме много добър мач. Бяхме разучили Берое много добре, но футболистите са важните хора и те го изпълниха. Това сме тренирали два дни как да играем срещу Берое. По време на мача все едно виждах това, което сме тренирали предния ден“, коментира Митов.

„Като треньор винаги ми е било приоритет да играем футбол и да се стремим да играем футбол. Имаме доста млади футболисти и тези мачове ги каляват. Те трябва да се развиват точно с такива мачове.“

„Аз съм здраво стъпил на земята и един мач не може да ме заблуди. Ако един футболист и треньор не може да носи напрежение в този съвременен футбол, значи не му е тук мястото. Трябва да се носи тази отговорност, не бих казал, че е напрежение. Отдавна съм забравил това, което се случи с Ботев. Концентриран съм на 1000% върху работата си в Септември. Стъпил съм здраво на земята и една победа не може да ме заблуди. В отбора има доста млади футболисти и трябва да продължим да ги развиваме“, каза още Николай Митов.