Собстевникът на Ботев Антон Зингаревич бе изключително щастлив след успеха на "канарчетата" с 3:2 във финала на Sesame Купа на България срещу Лудогорец. Важната фигура в клуба говори и за бъдещето на наставника на пловдивчани Душан Керкез.

"Казах, че искаме да спечелим нещо – направихме го с Купата, това е важно за развитието ни, надявам се да печелим още трофеи. Мисля, че сезонът ни беше труден в началото, а след това Душан дойде и направи отбора и групата специални. Трябва да имаш атмосфера вътре в отбора. Мисля, че треньорският щаб и футболистите работят страхотно", започна той.

"Когато Керкез дойде, почувствах, че играчите са обединени и по-свободни. Те се чувстват спокойни, а треньорът направи нещо невероятно. Имахме разговор още преди Купата, той ще подпише нов договор със сигурност. Радваме се, че ще бъдем в Лига Европа, но трябва да свършим много работа и да се подготвим. Това е различно ниво, трябва да подобрим отбора и това ще направим", продължи собственикът на Ботев.

"Ще работим със спортния директор, той вече работи за това, знае какво да прави. Имаме специални фенове, видяхте ги днес. Дадоха възможно най-голямата подкрепа за отбора и в такъв тип мачове привържениците са много важни, щастливи сме с тях. Надяваме се все по-често да ги правим така щастливи", завърши Антон Зингаревич.