Треньорът на Славия Златомир Загорчич коментира загубата на своя отбор от ЦСКА с 0:1 в осминафинален сблъсък от Sesame Купа на България.

"И в двата мача бяхме по-добрият отбор на терена. Спечелихме само на една точка и това малко ме ядосва. Това е начинът, по който трябва да действаме всеки един мач. В съблекалнята казах само хубави неща. Футболът е такава игра", започна той.

"Някой път трябва и да имаш късмет. Дори голът на ЦСКА беше късметлийски. Нямахме спортен шанс, продължаваме напред и мислим позитивно. Не мога да коментирам съдийството, просто при нас е по-различно. Обикновено глобяват треньорите, президентът има право", продължи специалистът.

"Казах на феновете да са спокойни, защото е излишно да правим глупости и да ни накажат. Изгаснаха лампите и не видях нищо след края на мача. Прибрах всички играчи в съблекалнята. Какво се е случило толкова страшно? Това са мъже", добави треньорът.

"Допуснахме индивидуални грешки, които ни струваха този гол. Иска ми се да намалим тези пропуски. Не мога да кажа, че имаше груби грешки, но ЦСКА използва това, което направихме. Много ме е яд за тази загуба", завърши Златомир Загорчич.