Старши треньорът на Славия Златомир Загорчич заяви, че Ботев направи грешка, от която „белите“ са се възползвали и са се класирали за финала.

„Това, което изиграхме бяхме наясно, че няма да има много голове, а ще бъде надлъгване. Имахме късмет. Ботев направи една грешка. Ние я използвахме и се класираме за финала“, коментира Загорчич.

„И двата отбора играха предпазливо, което е нормално на този етап от купата. Играхме концентрирани и имахме търпение, от което съм доволен“, добави треньорът на Славия.

„Трябва да видя видео запис и тогава ще мога да коментирам. Не видях дори нашата дузпа, която бе свирена. След като видя видео запис, мога да коментирам съдиите.“

„Ако спечелим купата, ще бъде много голяма награда за всички момчета. За Славия ще бъде много голям успех да спечели купата след толкова много години. Няма по-удобен противник. И двата отбора са много силни. В дербито никога не се знае. Който и да ни е съперник, ние ще играем и ще се опитаме да спечелим. Аз съм сигурен, че и във финала пак ще има надлъгване. Момчетата ще бъдат готови на 100% за този мач, за да се раздават и да се опитаме да спечелим купата“, каза още Златомир Загорчич.